nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Köpek    Husky

Detaylar

Yaşı
2 Aylık
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Gerçekleşen deprem felaketi ve Üniversitelerinde online olmasından kaynaklı aile evimde köpek istemiyorlar. Aşırı bağ kırduğum yavrumu malesef başkasına vermek zorundayım. Onun için aldığım tüm eşyaları ile birlikte( Köpek eğitm kafesi, akıllı köpek tuvaleti, kutusu , oyuncakları). Yavrum çiplidir iç dış parazit aşıları yapılmış olup karma 1 ide yapılmıştır. 1 aydır bende. 1 ay içinde oturmayı pati vermeyi yemeğini yerken komutsuz yememeyi odaklanmayı öğrendi belirli tekrarlar lazım. Tuvalet eğitimine yaval yavaş alışmaya başladı. Dışarı karma aşıları tamamlanmadığı için çıkmadı 3.karma aşısı sonrası çıkartma planımız vardı. Yavrumuzun hilss puppy kuzu etki mamasıyla beraber verilecektir. Yavrumu takip etmekte istiyorum. Gerçekten ona bakabilecek ve gönülden sahiplenecek bir yuva arıyorum.

Gönderim yoktur yavru kutusuna sığıyor şuanda kutusu ile çoğu otobüs firması yanınızda götürmeye izin veriyor. Yolculukta hiç bir sıkıntı çekmiyor sadece uyuyor. Herhangi bir sağlık sorunu yoktur yarım vitamini ile beraberde verilecektir. 
Not: Yavru olduğu için gelişimi için günde 4 öğün veriyorum sahiplenecek kişiye duyurulur. Sabah 8 öğlen 2 akşamüzeri 6 akşam 9 alışkanlığı vardır

whatsapp üzerinden iletişime geçiniz.

Ankara ve Bartından teslim alınabilir

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: