nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Kedi    British Shorthair

14 Aylık Dişi British Shorthair

14 Aylık Dişi British Shorthair

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Yaşı
1 Yaşında
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapıldı
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Babası şecereli British Shorthair'den; 14 aylık Lilac Point renk dişi kedimiz ondan ayrılmayı hiç istemesem de ailevi nedenlerden dolayı tüm malzemeleriyle sahiplendirilecektir: otomatik kedi tuvaletinden, kuru ve yaş mamalarına, ödül mamalarına, her çeşit macunlarına, bağışıklık güçlendirici takviyelerine, vitaminlerine, probiyotik takviyelerine, göz-kulak temizleyici solüsyonlarına, şampuanına, oyuncaklarına, tasmalarına, yataklarına, taraklarına, elekli tuvalet önü paspaslarına, küreklerine, Veteriner Kliniği'nden aldığım iç-dış paraziter ürünlerine kadar her türlü ihtiyaçları hazır. Hiçbir masraftan kaçınmadan, binbir emekle bir bebek gibi üstüne titreyerek baktım bugüne kadar. 


Hiç çiftleştirmedim kıyamadığımdan, birkaç kez kızgınlık atlattı. Kısırlaştırılmadı. Tüm aşıları ve rutin kontrolleri tam, maşallah çok sağlıklı. 


Diğer kedilere ve küçük çocuklara karşı çok arkadaş canlısı ve uysal, sakin karakterli ve aynı zamanda çok oyuncu. Oyun esnasında bile oyuncakları dışında insana karşı asla tırmalama, ısırma huyları yoktur, çok sevecen bir karakter. 


İl dışına güvenli bir şekilde gönderebilirim. Malzemelerinin değerini bilenler yazsın lütfen, aramalara cevap veremiyorum, WhatsApp'tan yazarak ulaşınız.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: