14 Aylık Dişi British Shorthair

  • Tunceli
  • Merkez
  • Alibaba Mah.
Fiyat:
İlan No 95541
İlan Tarihi 30 Kasım 2022
Yaşı 1 Yaşında
Cinsiyet Dişi
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden
Ayşe Hnm
Cep 5432834253

Babası şecereli British Shorthair'den; 14 aylık Lilac Point renk dişi kedimiz ondan ayrılmayı hiç istemesem de ailevi nedenlerden dolayı tüm malzemeleriyle sahiplendirilecektir: otomatik kedi tuvaletinden, kuru ve yaş mamalarına, ödül mamalarına, her çeşit macunlarına, bağışıklık güçlendirici takviyelerine, vitaminlerine, probiyotik takviyelerine, göz-kulak temizleyici solüsyonlarına, şampuanına, oyuncaklarına, tasmalarına, yataklarına, taraklarına, elekli tuvalet önü paspaslarına, küreklerine, Veteriner Kliniği'nden aldığım iç-dış paraziter ürünlerine kadar her türlü ihtiyaçları hazır. Hiçbir masraftan kaçınmadan, binbir emekle bir bebek gibi üstüne titreyerek baktım bugüne kadar. 


Hiç çiftleştirmedim kıyamadığımdan, birkaç kez kızgınlık atlattı. Kısırlaştırılmadı. Tüm aşıları ve rutin kontrolleri tam, maşallah çok sağlıklı. 


Diğer kedilere ve küçük çocuklara karşı çok arkadaş canlısı ve uysal, sakin karakterli ve aynı zamanda çok oyuncu. Oyun esnasında bile oyuncakları dışında insana karşı asla tırmalama, ısırma huyları yoktur, çok sevecen bir karakter. 


İl dışına güvenli bir şekilde gönderebilirim. Malzemelerinin değerini bilenler yazsın lütfen, aramalara cevap veremiyorum, WhatsApp'tan yazarak ulaşınız.

Bu ilan https://nettepet.com adresinde yer almaktadır.