nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

YAVRU PATÄ°LERDEN YARIÅžMA DÃœZEYÄ°NDE POMEREANÄ°AN YAVRUSU

YAVRU PATÄ°LERDEN YARIÅžMA DÃœZEYÄ°NDE POMEREANÄ°AN YAVRUSU

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
Ä°lan No 76167
Ä°lan Tarihi 29 Nisan 2021
Türü Köpek
Cinsi Pomeranian Boo
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet EÄŸitimi Var
Kimden Petshop

Yavru Patiler'den yarışma düzeyinde safkan ve orjinal pomereanian köpeği.

Dünyanın sayılı ülkelerinde favori olarak gösterilen ve en akıllı 5 ırk arasında sıralamaya giren pomereanian yavruları artık size çok yakın.

Pomereanian yavrularının bakımı çok kolaydır. Evde beslenirler, dışarı çıkarılmasına gerek yoktur. Tüy dökümleri yok denecek kadar azdır. Pomereanian köpekleri tüy döker mi? Sorusunun cevabını böylelikle vermiÅŸ olduk. Hatta bu yavruları tras ettirirseniz tüy dökümleri %70-%80 oranında azalır. Bakımları son derece kolaydır. Nasıl beslenir? sorusunun cevabı çok açık. Altıncı ayına kadar günde 4 defa mama vermek yeterlidir. 6. aydan sonra ise öğün sayısı 3 e indirilir. Bu yavrular çiÅŸ ve kaslarını halı ve eve odaya yapmasın diye tuvalet baÅŸlangıç eÄŸitimleri alınmıştır. Yasa gereÄŸi mikro çipleri  takılmıştır. Günü gelen tüm aşıları yapılmıştır. Karne ve TC pasaportları hazırlanmış olup tarafınıza verilecektir. Yavru tarafınıza ırk ve 7 günlük saÄŸlık garantisi ile verilecektir. 12-16 yıl arasında yaÅŸayan bu yavrular evde baÅŸta çocuklar olmak üzere bütün canlılarla iyi derecede anlaşırlar. Isırma ve saldırma huyları da yoktur. Pandemi nedeni ile gelemeyen hayvan severlere izin kağıdı ile Ä°stanbul Tuzla daki merkezimizde yavrular teslim edilir. Gelemeyen hayvan severler için Ä°stanbul içi teslimat imkanı sunuyoruz. Ä°stanbul dışına ise en yakın havaalanına THY ile gönderim imkanı sunuyoruz.

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • SahipleneceÄŸiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüÅŸün!
  • Tanımadığınız kiÅŸilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleÅŸtirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından saÄŸlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliÄŸi, orijinalliÄŸi, güvenliÄŸi ve doÄŸruluÄŸuna iliÅŸkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluÄŸu bulunmamaktadır.