nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Kedi    Tekir

Terkedilen sevgi dolu, uysal kedimiz ömürlük yuvasını arıyor (İstanbul ve diğer şehirler)

Terkedilen sevgi dolu, uysal kedimiz ömürlük yuvasını arıyor (İstanbul ve diğer şehirler)

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Yaşı
4 Aylık
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapıldı
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Geçici Evinden

Açıklama

Kedimizi 2 aylıkken sokakta tasmalı ve hasta bir halde bulmuştuk, sahibini aradık ama bulamadık. Sonrasında veteriner kontrolleri ve aşıları yapıldı, iyileşti. Daha sonra bir aileye gitti ancak sahibinin kedi alerjisi çıktığından dolayı geri dönmek zorunda kaldı. 2. kez sahiplendirdik ancak bu evinden de ailedeki anlaşmazlık sebebiyle, sahibinin eşi kedi istemediği için tekrar sahiplendirilmek isteniliyor. Ayrıca sahibi kedinin eşyalarını cüzi bir miktara verebileceğini söylüyor. Ben almak isterdim ancak evde birçok kedim olduğu için bakacak durumum şu anlık yok. Kendisi sevgi dolu, uysal, akıllı, sakin bir dişi ve şimdi 4-5 aylık. Tuvalet eğitimi, aşıları da bulunmaktadır.Kucak delisi, her an mırlayarak sevgi göstermeyi ve sevilmeyi çok seviyor, pati pati masaj yapmayı da :)) Girdiği ortamlara hemen uyum sağlıyor. Sahiplendiğiniz zaman birbirinize bağlanacağınıza ve onu çok seveceğinize eminim. Daha önce şanssızlıklar yaşasa da bu seferlik ömürlük, gerçekten sevildiği bir yuvası olsun istiyoruz. ❤️ Eski ilanı düzenlediğim için son hali en son eklediğim fotoğraflardadır.


Eskişehir'deyiz ama İstanbul'a gidip geldiğim için ulaşımını sağlayabilirim. Başka şehirler için de ulaşım konuşulabilir.

irem yafay
irem yafay
Üyelik tarihi: 10 Ekim 2023
Cep No: 5511947900
İlan Sahibi:
irem yafay
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: