nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

Şeker Tadında Silver Tabby Scottish Fold Yavrumuz

Şeker Tadında Silver Tabby Scottish Fold Yavrumuz

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 80719
İlan Tarihi 28 Ağustos 2021
Türü Kedi
Cinsi Scottish Fold
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Petshop

Kediler üretim yapılacak canlılar değildir. Kafes veya çiftlik ortamında üretim yapılan kediler, zayıf, strese müsait ve bağışıklığı düşük olabilir. Aynı zamanda bir kedinin maliyeti, kedinin sağlığı ve yaşam koşulları ile doğru orantılıdır.

Kedi almaya karar verdiniz ve buradasınız. İlk defa kedi sahibi olmak isteyenler bir çok konuda kararsız kalmaktadır. Bunların en başında gelen konu ise fiyatıdır. Orantısız fiyatlar aklınızı karıştırabilir. Ancak size 15-20 yıl dostluk edebilecek bir canlının 2-3 yıl sonra karşılaşabileceği sağlık sorunları, bugün verdiğiniz bir karara bağlı olacaktır.

Kedi sahibi olmak isterken internette fiyat odaklı bakmanız kedinizin geleceğiyle oynamaktır. Evinizde çocuğunuz haline gelecek bir canlı için yavruyken yaptığınız yatırım sizi çok uzun yıllar boyunca mutlu etmeye yetecektir.

Bizden kedi sahibi olmasanız dahi, bilmeniz gereken tüm bilgileri uzman arkadaşlarımıza ücretsiz danışabilirsiniz. Böylece doğru bilgileri alarak kararınızı verebilirsiniz.

Wunder Pet Club ile 2000’in üzerinde yavrumuzu yeni yuvalarına kavuşturduk. Bu tecrübeye dayanarak sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz.

Yavrularımız Kafes ortamında üretilen kediler değildir. Ev ortamında aile içinde sevgiyle büyüyen ve hamilelikten itibaren bizim kontrolümüzde olan kedilerin yavrularıdır. Tüm süreçler tarafımızdan takip edilir ve yavrular sütten kesildikten sonra veterinerimiz tarafından kan, idrrar ve dışkı testleri yapılır, iç-dış parazit uygulamaları yapılır, karne pasaport hazırlanır, günü gelen aşılarının tamamı yapılarak sizlere teslim edilir.

Satış sonrası yavrumuzun durumu takip edilir, en ufak bir sorun halinde anlaşmalı veteriner hekimimiz tarafından yavrumuz gözetim altına alınarak gerekli uygulamalar yapılır.

Yavrularımızın hiç biri kafese girmez, anne altından ev ortamından sizlere teslim edilir. Dolayısıyla sosyal, sıcakkanlı, oyuncu ve sağlıklı yavrulara kavuşmuş olursunuz.

 

***YAVRULARIMIZI İSTANBUL İÇİ HER YERE AYNI GÜN TESLİM EDİYORUZ. İSTANBUL DIŞI İSE AYNI GÜN GÜVENLİ GÖNDERİM YAPIYORUZ.***

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.