nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

SCOTTİSH STRAİGHT SİLVER POİNT OĞLUŞ

SCOTTİSH STRAİGHT SİLVER POİNT OĞLUŞ

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 77765
İlan Tarihi 27 Mayıs 2021
Türü Kedi
Cinsi Scottish Fold
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Eksik
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden

7 yıllık profesyonel yetiştiriciyiz bünyemiz dahilinde sorumlu veteriner hekim eşliğinde pet hotel, pet cafe ve pet market bulundurarak ev ortamında doğup özenle büyüttüğümüz çocuklarımızı sağlıklı ırk garantili şekilde sahiplendiriyoruz. Bebeklerimiz doğduğu andan itibaren anne sütü ve doğal probiotik ürünler kullanılarak kuru mamaya başkayana kadar sağlıklı gelişimlerinin tamamlanmasını hedefliyoruz.

Kuru mamaya ilk başlangıçta ROYAL CANIN MOTHER AND BABY CAT , ADVANCE KİTTEN ,  SCHESİR YAŞ MAMA VE MULTİVİTAMİN ürünlerle destekleniyor. Yeni ailelerine uğurlamadan iç parazit uygulamalarını yaptırıp pet passportları ile birlikte teslim ediyoruz. Sağlığı için gerekli grama ulaşana kadar anne yanından ayırmıyoruz. Şu ana kadar sahiplendirdiğimiz tüm çocukları @scottishfold_mersin_  @petibor.petstore isimli instagram hesabından takip edebilirsiniz

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.