nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Köpek    Schnauzer

Şampiyon Ev Üretimi Secereli Microchipli Schnauzer

Şampiyon Ev Üretimi Secereli Microchipli Schnauzer

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Adres
Bursa / Yıldırım
Yaşı
3 Aylık
Cinsiyet
Her İkiside
Aşı Durumu
Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

yavrularımızın ebeveynleri uluslarası alanda aktif yarışmalara dahil olan üretim izinlerini almış köpeklerin yavrusudur ve kesinlikle ev ortamında doğup büyümektedirler.

yavrularımız yeterince anne sütü ve terbiyesi almaktadır.çiftlik ortamında dğan yavru ile ev ortamında doğan yavru arasındaki en büyük fark psikolojisi yerinde olan bir anne tarafından insan ilişkilerini kurallarını anneleri tarafından öğretilmiş olmasıdır.

bu özellikleri sayesinde ev kurallarını tuvalet terbiyelerini ve kendi alanlarında yatıp kalkmayı doğru ve yanlış davranışların birçoğunu anneleri öğretmiş oluyor...

yavrularımızın evrakları hazır durumda olup 3 aşı ve 5 parazit uygulaması yapılmış ve sürekli veteriner hekim kontrolündedir.

yavrularımızı sahiplendiğiniz takdirde bizim tavsiyelerimize uyduğunuz takdirde yetişkin ağırlıkları 6-9 kg arası olacağını tahmin etmekteyiz.farklı anne ve bababadan olma dişi ve erkek yavrularımız mevcuttur.

aklınıza takılan herhangibir sorunuz olursa 23 yıllık köpek eğitmenliği tecrübemizle sizlerle sohbet etmekten mutlu oluruz...detaylı bilgi için lütfen irtibat kuralım...

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: