nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

ÇOK ACİLL SAHİBİNDEN SAFKAN UYUSAL UYGUN BORDER COLLİE

ÇOK ACİLL SAHİBİNDEN SAFKAN UYUSAL UYGUN BORDER COLLİE

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 91739
İlan Tarihi 6 Eylül 2022
Türü Köpek
Cinsi Border Collie
Yaşı 9 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden

Yeni işimin Kocaelinde olması ve oraya taşınıcağım için hiç istemeden mecburi sebeplerden vermek zorunda kaldığım yavru köpeğim.

   Yavrumuz 9 aylık safkan border collie. İnanılmaz akıllı ve uyusal bir yavrudur. Ezan sesleri hariç hiç bir zaman havladığını görmedim.Kediler ve köpekler ile arası çok iyidir. Şu ana kadar hiç bir eşyayı kemirmedi. Yalnız kalma sorunuda yoktur. Tüy dökme sorunu yok haftada bir taramak yetiyor. Tam anlamıyla bir ev köpeği aşırı sevecen ve uyusal bir yavru. Bu güne kadar bir tane bile kötü bir olayımız olmadı. yazabileceğim hiç bir kötü özelliği yok. Sağlığıyla huylarıyla dediğim her şeye kefilim. Pasaportlu ve tüm aşıları yapıldı 2023 mart ayına kadar yapılabilecek hiç bir aşısı yok. Yanında tüm eşyalarıyla birlikte verilecektir. Yatağı, mama kapları, 3 adet oyuncağı, 2 adet boyun tasması ve ipi, tarağı, fırçası, ödül maması, 5 kg maması(proplan), köpek şampuanı, ödül kemikleri, 

   Yavrumun tuvalet eğitimi var. Şu ana kadar hiç kaçırmadı. Geldiğini kendisi belirtmiyor ben sabah akşam çıkardım o zaman yapıyor.

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.