nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Köpek    Shih Tzu

Safkan Dişi Shih Tzu Evayı Sahiplendiriyorum

Safkan Dişi Shih Tzu Evayı Sahiplendiriyorum

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Adres
Antalya / Kepez
Yaşı
10 Aylık
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Merhaba,


Safkan Dişi Shih Tzu Eva'yı Sahiplendiriyorum.


Köpeğim Eva 10 Aylıktır. Dişi ve safkan bir shih tzu türüdür. 4-5 nesil öncesine kadar biliyorum %100 shih tzu dur annesi babası önceki ataları vs 2 aylıkken sahiplendim 8 aydır benimle mutlu bir şekilde yaşıyor. Çok tatlı ve zeki bir köpektir. Mamasını her zaman kaliteli ve ona uygun bir şekilde kullandım. Aşı takvimine uygun bir şekilde küçüklüğünden bu yana hiç bir aşısını aksatmadım.Genetik veya kalıtsal hiç bir eksisi olmamakla birlikte hem dışarıda hem ev içerisinde tuvalet düzeni harikadır 2 yaşından beri bezinden başka bir yere tuvaletini yapmaz. Tüyleri çok güzeldir anti alerjendir tüyleri alerjisi olan insanları bile rahatsız etmez bu türü araştırabilirsiniz türünün eksi özelliklerini taşımaz küçüklüğünden bu yana sağlıklı yetişti türünün özelliklerinden ilgi ve sevgiye çok ihtiyaç duymaktadır günde 1-2 saatinizi onun bakımına ilgisine ve yürüyüşüne ayırmayacaksanız ve 8-10 saatten fazla evde yalnız bırakacaksanız lütfen sahiplenmek için bana yazmayın. Fotoğraflar ve videolar daha fazla isterseniz iletebilirim. İş ve özel hayatımın değişmesinden ötürü hak ettiği ve gerek duyduğu zamanı ayıramamakla ile birlikte evde fazla yalnız kalmaması için sahiplendirmek istiyorum.




Sahiplendirdiğimde ister kullanın ister kullanmayın ama ona ait olan ve sevdiği özel eşyaları: Pembe Yatağı, oyuncakları, pembe mama ve su kabı,  pembe tasması ve pembe tasma mekanizması, yağmurlu veya soğuk günlerde kullanabileceğiniz pembe ayakkabıları ve kıyafetini vereceğim.AVM gibi yerlerde veya sırtınızda kucağınızda taşımanızı kolaylaştıran taşıma çantası da var.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: