nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

SAFKAN BRİTİSH SHORTHAİR YAVRULAR. SON 2 ADET.

SAFKAN BRİTİSH SHORTHAİR YAVRULAR. SON 2 ADET.

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 77620
İlan Tarihi 24 Mayıs 2021
Türü Kedi
Cinsi British Shorthair
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Yok
Kimden Sahibinden

Yavrularımız şuan 1 aylıktır. Anne British shorthair bluepoint, baba british shorthair ırkıdır. Fotoğraflarda mevcutlar. Ev ortamında sevgiyle sağlıklı bir şekilde büyüyorlar. Yeteri kadar anne sütü emdikten sonra (yaklaşık 4-5 hafta daha)  Allah'ın izniyle yeni yuvalarına kavuşacaklar. Sahiplendirmeden önce tuvalet eğitimleri verilecek, kuru mamaya alıştırılacak, sağlık kontrolleri yapılıp ilk aşıları tarafımca yaptırılacaktır. Sahiplenecek arkadaşa, yavruyu kendi hususi aracım ile kapısına kadar  taşıma çantası ve aşı karnesi ile ellerimle teslim edeceğim. Otobüs bagajlarında canlı gönderimi yapmak bana göre değil. Ayrıca ekstra yol ücreti falan da talep etmiyorum. Önemli olan, onları sevecek, hakkıyla bakabilecek aileye sağ salim ulaştıklarını görmek. Rezerve için ulaşınız lütfen.

Önemli bilgi : Kedilerde saf kan olayı çok önemli, zaten bebekken hepsi çok tatlı oluyor. Ama büyüdükçe bozulan oluyor, burnu uzuyor, kulaklarının sivriliği biçimsizleşiyor, en önemlisi yabanileşmeye başlıyor. Evinizde her şeyi parçalıyor. Kimseye elletmiyor. Elleyen olursa da cırmalıyor. Ama safkan kedilerde o tür sıkıntılar yaşanmıyor. Evinizde tam bir asilzade ile beraber yaşıyorsunuz.

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.