nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

Evde Bakılan Tricolor Bebek Beagle Dişi/Erkek (Irk Garantili)

Görüşülür
İlan No 94172
İlan Tarihi 31 Ekim 2022
Türü Köpek
Cinsi Beagle
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyet Her İkiside
Aşı Durumu Eksik
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden

Evde baktığımız 3 yaşındaki FCE (Federation of Cynology For Europe) belgeli annemiz Ceku'nun safkan tricolor yavruları yeni yuvalarını arıyorlar :)

Doğum işlemi evde gerçekleştirilmiş olup sonrasında da evde, steril ortamda bakımı yapılmakta olan yavrularımızın zamanı gelen tüm uygulamaları yapılmıştır. Yavrular 30 gün boyunca yanlızca anne sütü ile beslendi ve sonrasında hem kuru mamaya alıştırmak hemde beslenmelerine destek olmak adına halen günde 2 öğün beslendikleri anne sütünün yanında 2 öğün 'Advance - Baby Protect, Mother Dogs &İnitial' mama ile beslenmektedir.  Yavrularımıza temel anlamda tuvalet eğitimi de verilmeye başlanmıştır. Bu konuda fotoğraf ve video bulunmaktadır. 

Yavrularımız bizim için çok değerli. Yeni yuvaları olmak isterseniz sizden ufak birkaç ricamız olucak ve yavrunun teslim edilmesinden sonraki süreçte; ev içerisinde/dışarıda köpek bakımı, tuvalet eğitimi ve diğer temek süreçler hakkında yeni ailelerine süresiz ve karşılıksız yardımcı olmayı istiyoruz.

Yavrularımızın süreçlerini paylaştığımız Youtube kanalımızı ziyaret etmek isterseniz,

createLinkhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLkRSAAXvACcfjUl3NnuQ-Crk3w82zsreK


 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.