nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Kedi    Scottish Fold

Detaylar

Yaşı
1 Aylık
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi
Yok
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Türkiye Hamster olarak 2014’ten beri sevgiyle, ilgiyle ve sağlıkla büyümelerine büyük fedakarlık gösterdiğimiz minnaklarımızı dünyaya, gelmelerine yardımcı oluyoruz.

Bu nedenle tecrübesiz, kişilerden ve sağlıksız yavru üretimi yapanlardan kaçınmanızı ve dikkat etmenizi öneririz.

Hayvan çiftliklerinde veya büyük üretim hanelerde dar kafeslerde bakımsız, ilgisiz bakılan yerlerle alakamız yoktur.

Bizi İnstagram'dan takip edebilirsiniz, Türkiye Hamster.

 

Yavrularıma ait güncel fotoğraf ve detaylı bilgi için whatsapp yoluyla 11:00-20:00 saatleri arasında ulaşmanızı rica ediyorum.

-ROBOROVSKİ HAMSTER-

Yaşam Süresi: 2 - 3 normal bakımla iyi bakımla bu süre 4 yıla çıkabilir

 

Roborovski hamsterın kökeni doğu ve batı moğolistan ile kuzey çin dir. Bu hamster türü 1960 larda londra hayvanat bahçesi tarafından ingiltereye getirilmiştir. Roborovski hamsterlar daha sonraları amerikaya götürülmüş ve şu an pek çok ülkede evcil hayvan olarak beslenmektedir roborovski hamsterlar evcil olarak beslenen hamster türlerinin en küçüğü olarak bilinmektedir. Büyüklüğü 4-5 cm kadardır.

 

sırtta kum sarısı (kum rengi) beyaz karın bölgesi ve belirgin beyaz kaşları ayırt edici özellikleridir. Doğal renkleri bu şekilde olmasına karşın farklı diğer renkleride mevcuttur. Roborovski hamsterlar aşırı derecede aktif ve hızlıdır, elde tutulması çok zor olduğundan diğer hamster türleri kadar yaygın olarak beslenmezler. Bu durum onları, hamsterını elde tutmak sevmek oynamak isteyen cocuklar için çekici bir pet hayvanı olmaktan çıkarır ancak onları sadece izlemeyi gözlemlemeyi tercih edenler için çok zevkli bir türdür özellikle onlar ageniş ilgi çekici bir yaşama ortamı sağlandığı zaman. Roborovski hamsterlar diğer türlere göre çok yumuşak tabiatlı hayvanlardır neredeyse hiç ısırmazlar.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapılmadı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: