nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.
Psikoloji partnerleri

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 84131
İlan Tarihi 12 Aralık 2021
Türü Kedi
Cinsi İran Kedisi
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden

3 erkek yavrumuz 3,5 aylıktır biri persian Red point cinsi diğer ikisi persian seal point cinsi kedilerdir. Saf kan tamamen sağlıklı iç-dış parazit aşıları yapıldı tuvalet eğitimleri vardır 

Karakter özellikleri 

Turuncu kulak: aşırı sevgi düşkünü saatlerce sevilmek istiyor yada ayaklarınızla oynamak. Çok atik kudurgan ve yanınızda durmayı çok seviyor.

Siyah kulak: hiç kimse onun kadar yemek yemeği sevemez hatta yemek yerken kendinden falan geçip bacaları sağa sola kayıyor tam bir yaş mama canavarı. Ve hep çılgın şekillerde uyuyor bu sizi korkutmasın ruhu çılgın sadece :)

Gri kulak: sıfır burun olması ayrı Bi özellik olmasıyla beraber biraz korkak hatta biraz fazla korkak lütfen yanında hapşırmayın çok korkup saklanıyor. Ve bebek sesleri gibi sesler çıkarıyor biraz miyavlamayı bilmiyor olabilir hala eğitim vermeye devam ediyoruz :)  çok naif kibar bir kedi yavrusu

Hepsi çok güzel hemde canlı çok çok daha güzeller

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.