nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Kedi    British Shorthair

Detaylar

Yaşı
3 Yaşında
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapıldı
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Paris, hayatımızın bir parçası olarak yıllarca Pablo ile birlikte sevgi dolu anılarımızın bir aracı oldu. Ona ilk başta abim sahip olmuştu, ancak sorumluluklarını taşıyamayınca annem ve ben, Paris'i ailemizin bir üyesi olarak benimsedik. Paris, sevimliliği ve uysallığıyla adeta bir çocuk gibi bizimle büyüdü.


Zaman içinde Paris, iki kez anne oldu, ancak sağlığına zarar verebileceğini anlayınca, onu korumak adına kısırlaştırdık. Şimdi, babamın hastalığı nedeniyle karşılaştığımız zorlu bir süreç içindeyiz. Yıllardır babamın Paris'i kabullenmemesiyle başa çıkıyorduk, ancak şu an babamın durumu nedeniyle bu sorumluluğu devam ettiremiyoruz.


Önceliğimiz, Paris'i ve onun sevgili dostu Pablo'yu aynı aileye verebilmekti. Ancak şu anda, Paris'in babamın sağlığını tetikleme riskini azaltmak adına önceliğimiz, onu bir yuva bulmak oldu. Bu zorlu süreçte, karşı taraftan tek beklentimiz, Paris'i takip şartıyla sahiplenmeyi kabul etmesi ve gerçekten sorumluluk alacak, içten bir ev sahibi olması.


Paris, sevgi dolu bir kedi; eşyaları zarar vermeden, sakin ve nazik bir huyla. Tüy dökmesi dışında, olağan kedi özelliklerine sahip. Ancak onun özel bir kedi olduğuna ve yeni bir aileye hızla uyum sağlayacağına inanıyoruz. Çünkü Paris, sevgisini bize gösterdiği gibi, yeni ailesine de aynı özeni gösterecek bir dost. Bu satırları, Paris'in özel kişiliğini ve yaşadığımız duygusal süreci daha anlamlı kılmak için yazıyorum.

Oğuzhan Erçelebi
Oğuzhan Erçelebi
Üyelik tarihi: 26 Aralık 2023
Cep No: 5345674223
İlan Sahibi:
Oğuzhan Erçelebi
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: