nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Köpek    Beagle

IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ BEAGLE YAVRULARI

IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ BEAGLE YAVRULARI

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Yaşı
2-aylik
Cinsiyet
Erkek ve Kız
Aşı Durumu
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay, kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz.  Ayakları yuvarlak ve güçlüdür. Siyah burnunda koku almak için iri burun delikleri vardır. Uzun, geniş kulakları sarkıktır. 

Beagle herkesi seven, nazik, tatlı, hayat dolu ve meraklı bir köpektir. Mutlulukla kuyruk sallar, sosyaldir, cesurdur ve akıllıdır. Sakin ve sevecendir. Çocuklarla mükemmel anlaşır.

Beaglelar ne istediklerini bilirler. Kararlıdırlar, gözlemcidirler ve sakin, sıkı bir şekilde terbiye edilmelidirler. Bu cins yalnız bırakılmayı sevmez. 

BURSA KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ 20 SENELİK TECRÜBESİYLE TÜM KÖPEK IRKLARI İÇİN HIZMETİNİZDEYİZ : https://www.youtube.com/watch?v=xxy0R7LjZHs ÇİFTLİGİMİZDE EĞİTİM VE PANSİON HİZMETLERİMİZDEN 7/24 VETERİNER DESTEĞİYLE İLE YARARLANABİLİRSİNİZ .. TÜRKİYENİN HER YERİNE BİR GÜN İÇERİSINDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE ADRESE TESLİM EDİLİR ,BONUS KARTLARA TAKSİT İMKANI SUNULUR ... DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞIN : https://www.bursakopekegitim.com/ TEL : ( MUSTAFA AYDIN ) 0536 651 81 81 BURKEM ÇİFTLİK : (0224) 248 64 65 FACEBOOK : https://www.facebook.com/bursakopekegitimmerkezi

Benzer ilan bulunamadı
İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: