nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Köpek    Golden Retriever

Golden Yavru - Oyuncu Bir Bebek - İsmi Bal

Golden Yavru - Oyuncu Bir Bebek - İsmi Bal

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Adres
Eskişehir / Odunpazarı
Yaşı
4 Aylık
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Merhabalar, Yavru golden köpeğimizi sahiplendirmek istiyoruz. 14 Şubat 2022 doğumlu bebeğimiz 4 aylık, iç dış parazit - Karma 1-2 aşısı yapılmış durumdadır. Otur-yat, kalk-zıpla, bekle, eller havaya-öl, bacaktan geçme gibi komutları bilmektedir. Eğitime açık oyuncu bir yavru yetiştirdim. Fakat eşimin işsiz kalmasından ve hala iş bulamamasından ötürü sahiplendirmek zorunda kaldık. Orta kalite mama kullanıyoruz cins köpek olduğu için kaliteli olması tüyleri ve sağlığı için çok önemli. Hem tüyleri hem sağlığı çok iyi durumda. Çok iyi bakacak maddi durumu iyi, daha önce yavru köpek bakmış biri tercihimiz fakat ben bakarım diyene de kapımız açık. ilk tercihlerden biri de bahçeli veya geniş bir evinin olması. Eğer evde fazla duramıyorsanız ona arkadaşlık edecek bir kedi veya köpeğin olması tercih sebebidir.


Tek kalmaya alıştırdım apartmanda yaşadığımız için. Ne gündüz ne gece asla havlamaz fakat sıkılıp mental rahatlama için kemirme eğilimine giriyor odayı ona göre dizayn etmek zorundasınız (Bu yüzden geniş ev, ona özel bir oda veya bir arkadaşının olmasını istedim) Şuan sadece akşamları 1 saat parka çıkıyor kaka ve çişini yapıyor. Ped alışkanlığı ise mevcut.


Detaylı bilgiler telefonda görüşülür, şimdilik bu kadar bilgi siz de bir fikir uyandıracaktır.

iyi günler.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: