nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Köpek    French Bulldog

Detaylar

Yaşı
2 Aylık
Cinsiyet
Her İkiside
Aşı Durumu
Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Anne ve babaları kendi evladımız Pablo ve Coco nun 6 erkek ve 1 dişi yavrularını sahiplendiriyoruz. Yavrular birbirinden güzel ve gayet saglıklıdır. Turunun tum ozelliklerini tasıyorlar. Dogumdan su doneme kadar veterınerımız kontrolunde buyuduler. Bu ilan tarihi itibari ile 53 günlükler 60 günlük olduklarında karma aşıları yapıldıktan sonra sahiplendirilecektirler.

Anne sütünü sonuna kadar ıcmıs ve en kaliteli takviye mamalarla beslenıyorlar. Anne ve baba ile ev ortamında buyuduklerinden dolayı temel tuvalet egıtımlerını dahı ogrendıler. Cıs ve kakalarını pedlerine yapıyorlar. 

Evlatlarımız konusunda cok hassasız. Hayvan satıcısı degılız bunun tıcaretını yapmıyoruz. Evlatlarımızın anne ve baba duygusunu yasaması ve bızımde bu tecrubeyı deneyımleme ıstegımız nedenıyle kızımız ılk ve son dogumunu yaptı sahiplendirme işlemlerinden sonra kısırlastıracagız. 

Cocuguna oyuncak almak ısteyen, sevgılısıne hedıye arayan, hevesını gıderemek ısteyen, parası ıle herseyı satın alabılecegını dusunen kısıler ne kendı nede bızım zamanımızı calsın.

Kopek sahıplenmek sorumluluk ısteyen bır durumdur. Lutfen tum bu krıterlerı degerlendırerek ıletısım kurun.

Sıtede fotograf ve vıdeo sınırlaması vardır. ılgılenen cıddı kısıler ıletısıme gecerse daha detaylı gorsel ve bılgı alabılırler.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: