nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

DUNYA GUZELLERI MALSHI YENI YIL HEDIYESI ALMAK ISTERMISINIZ SEVDIKLERINIZE

DUNYA GUZELLERI MALSHI  YENI YIL HEDIYESI ALMAK ISTERMISINIZ SEVDIKLERINIZE

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 82741
İlan Tarihi 29 Ekim 2021
Türü Köpek
Cinsi Shih Tzu
Yaşı 1 Aylık
Cinsiyet Her İkiside
Aşı Durumu Yapılmadı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden

Malshi mizaçları, ilk kez köpek sahipleri için uygunlukları açısından kendilerine yönelttikleri temel şeylerden biridir ve onlar, kalp şeritlerinin nasıl çekileceğini bilen çok sevimli ve çekici küçük köpeklerdir!  4 erkegimiz 1Kizimiz vardir

 

Sevgi dolu ve çok sevecen, sahipleriyle çok zaman geçirmenin ve günlük hayatınıza katılmanın keyfini sürüyorlar. Onların egzersiz ve fiziksel aktiviteye olan ihtiyacı ılımlı ve aşırı yorucu değildir ve bu tip köpekler günde birkaç yarım saatlik yürüyüşle mutludur, oyun dönemleriyle de serpiştirilmişlerdir.

 

Malşiler de ayrılık endişesinden muzdarip olan köpek tiplerinden biri değildir ve genellikle bir seferde birkaç saat yalnız kaldıklarında kendilerini mutlu tutmak için eğitilebilirler. Bununla birlikte, hiçbir köpek çok uzun süre yalnız kalmaya tahammül edemez ve Malshi'nizin gençken zaman zaman yavaş yavaş zaman geçirmeye alışması önemlidir.

 Malshiler, temel özelliklerinin çoğunda yol köpeklerinin oldukça ortasıdır - enerji düzeyleri, istihbarat ve nişanları. Bu aslında Malshis'i daha önce hiç köpek eğitimi almayan insanlar için eğiten en iyi köpek türleri arasında yapıyor, çünkü öğrenmek için yeterince akıllı ve çalışmak için yeterince akıllılar, ama ne olduklarını bilmedikleri kadar akıllı değiller. Yapmadan önce yapacaksın!

 

Araştırmasını yapan bir ilk zaman sahibi bile, bir köpeğin bilmesi gereken tüm temel komutları öğrenmek ve yürütmek için bir Malshi yetiştirebilir ve bunlar oldukça basittir ve sorunlu ya da eğitici olmaya eğilimli değildir.

 

Malşiler çok sadık ve sevgi dolu köpekler olduklarından, sahipleriyle güçlü bir şekilde bağlanırlar ve yön için onlara bakarlar, bu da bu tür köpekler için pozitif takviye eğitimini çok etkili kılar.

 

Aynı zamanda, diğer köpeklerle iyi bir şekilde tanıştığında ve başkalarıyla tanışmak için birçok fırsat verildiğinde ve genellikle yüksek bölgesel veya egemenliğe eğilimli olmadıklarında, diğer köpeklerle iyi ilişkiler kurabilmektedirler. Bunlar genellikle çocuklara karşı hoşgörülüdürler ve çocukların çırpınan veya uyanık olma eğilimi gösteren bir tür değildirler, fakat herhangi bir köpek gibi, onlara saygı gösterilmeli ve bir oyuncak olarak çocuklar tarafından görülmemelidir.

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.