nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Kedi    Tekir

Detaylar

Yaşı
2 Yaşında
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Eksik
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Merhaba,



Geçtiğimiz ay 2 yaşına girmiş bir tekir ve dişi. Maddiyattan kaynaklı kısırlaştıramadım. Karma aşısı henüz yok. Parazit bakımından sıkıntısı yok. Gözleri daha açılmamışken bir şantiyenin garajında bulmuştum. İç, dış parazit, grip, üstü başı alçı toz duman çok kötü bir haldeydi. Sağlığına kavuşturup sonrasında sahiplendirmeyi planlıyordum. Ancak geçen sürede duygusal bir bağ kurduk ve sahiplendiremedim. Zamanla bu bağ çok güçlendi. Şu an yazarken çaresizlikten ağlıyorum. Bu hafta beklenmedik bir şekilde ailemin evine kalıcı olarak dönmek zorunda kaldım. Ve ailemin (maalesef!) hayvanlara karşı birçok yönden zaafı var. (alerjik, tüy, titizlik vs vs...)  Sadece uzaktan sevebiliyorlar. 


İsmi Slark ancak kızım, yavrum, çocuğum vb olarak hitap ettiğim için adına çok duyarlı değil. Tanıdığım birçok insandan daha insan biri haline geldi. Her zaman için arkadaşıma, aileme nasıl yaklaşıyorsam ona da o şekilde yaklaştım. Sevgi, ilgi istediğinde veya oyun istediğinde belirten biri. İstemediği zamanlarda patisiyle ittiriyor. Ne isteyip istemediğini gayet net gösteren biri. Ve çok dayanıklı bir kız 25 aydır 1 kere bile hasta olmadı. Maması dışında birçok şeyi yiyip içebiliyor. Çoğu zaman, beraber aynı masada karnımızı doyurduk. Zorlu şartlarda her zaman için elimden geleni yaptım. Şu an genç bir kız haline geldi. Maalesef durumdan kaynaklı sahiplendirmek zorundayım. Kapalı tuvaleti, tarağı ve birkaç oyuncağıyla beraber sahiplendireceğim.


Güvenilir, sorumluluk alabilecek kişilerin iletişim kurmasını rica ediyorum.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Eksik
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: