nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.
british sorthair white

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 94541
İlan Tarihi 10 Kasım 2022
Türü Kedi
Cinsi British Shorthair
Yaşı 2 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden

lütfen detaylı bilgi için arayınız.

Günü gelen sağlık uygulamaları yapılarak ve veteriner son kontrolleri gerçekleştikten sonra sağlık kimlik pasaportu,cip, federasyon sözleşmeleri ve fatura ile yeni ailesine teslim edilmektedir. Kredi kartı ile taksitli ödeme vardır.

Diğer yavrularımız için instagram  dream.paws.cattery.istanbul

* Her zaman yetiştirici / cattery bilgi ve danışma desteği 

* 7/24 veteriner danışma ve bilgi desteği

Dream paws cattery WCF ( world cat federation / dünya kedi federasyonu ) & Miyav/ Cins Kedileri Koruma Derneği - Breed Cats Protection Club' a bağlı cattery & kedievi'dir.

Cins kedi tercihtir, sizler için güzel sağlıklı ve safkan ırk kediler yetiştiriyoruz. Dream paws cattery'ın yavruları bağlı olduğu federasyon kuralları gereği en yüksek kalitede bakılmaktadır ve kontrol altındadır. Sosyal bir yavru olarak sizlerin hayatına eşlik edilebilmeleri için gerekli eğitimler sevgi ile verilmektedir. Yavrularımız devamlı anne sütünün yanında en yüksek kalitede yaş ve kuru mamalarla ve vitaminlerle desteklenmektedir ve veteriner kontrollerinden sonra sağlıklı bir şeklide sizin hayatınıza dahil olmaktadır

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.