nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

AŞILARI TAM.BÜTÜN EŞYASI İLE VERİLECEK

AŞILARI TAM.BÜTÜN EŞYASI İLE VERİLECEK

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 94956
İlan Tarihi 19 Kasım 2022
Türü Kedi
Cinsi Scottish Fold
Yaşı 4 Aylık
Cinsiyet Dişi
Aşı Durumu Yapıldı
Tuvalet Eğitimi Var
Kimden Sahibinden

21Temmuz doğumlu Dişi. . 52 günlük ilken sahiplendik. Anne scotish baba british . Sahiplendikten hemen sonra eve girmeden veterinere gittik. Genel muayenesi yapıldı. kanına bakıldı . hiç bir sıkıntısı yok. 2 doz karma aşısı 2 doz lösemi aşısı kuduz aşısı yapıldı . İikinci iç dış paraziti yarın yapılacak . 
Evde iki küçük çocuğum var. Sırf çocuklarım bir hayvanla beraber büyüsün diye kedi edindik ama çocuklar malesef severken kediye zarar veriyor . Kediye bişey olmasından korkuyoruz yoksa kedimizden çok memnunuz. Tuvalet eğitimi var. Oyuncu kedi. Proplan mama kullanıyoruz .  Şuan 2 kg . İsterseniz götürdüğüm veterinerin numarasını verebilirim herşeyini sorarsınız. Taşıma çantası , kapalı kedi tuvaleti, tırmalama tahtası, 4 tane mama - su kabı , tırnak makası, kedi fırçası  ile bütün malzemeleri verilecektir . Kısacası aldıktan sonra hiç bir masraf yapmanıza gerek kalmayacak. 

Mesaj atın dönül yaparım.

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.