nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

3 aylık dişi british shorthair yavru lilac renk

3 aylık dişi british shorthair yavru lilac renk

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 27364
İlan Tarihi 5 Nisan 2020
Türü Kedi
Cinsi British Shorthair
Yaşı 3 - 4 Aylık
Cinsiyet Dişi
Aşı Durumu
Tuvalet Eğitimi
Kimden Sahibinden
Lilac renk 3 Aylık Dişi British Shorthair Kedi


Eşimin alerjisinin artması nedeniyle 2 aylıkken sahiplendiğimiz lilac renk 3 aylık dişi british shorthair yavrumuzu sahiplendirmek istiyoruz. 

Sağlıklı, hareketli bir yavru, günün saatlerine göre oynamayı, uyumayı seviyor, ortama ayak uyduruyor. Kedi ile birlikte tuvalet çantası, mama ve su kabı, oyuncakları, taşıma çantası, pasaportu, stronghold marka 2 tüp pire damlası, göz ve kulak temizleyici solüsyon, kuru mamaları, ıslak mamaları, tüy tarağı, vitamin ve tüy macunlarını da vereceğiz. Kediyi çok isteyerek sahiplendik fakat ; eşimin alerji nedeniyle hayat kalitesi ciddi ölçüde düştüğü için, istemeyerek de olsa kedimize yeni bir yuva arıyoruz. Kedimizin sol kulağı mantar nedeniyle tüy döktü fakat düzenli olarak veterinerde muayenesini oldu, bağışıklık güçlendirici aşı takviyesi ve mantar konusunda tavsiye edilen ecosin tablet banyosu haftada bir kez olmak üzere 3 kez uygulandı. Kulağındaki tüyler yeniden çıkmaya başladı, 1 ay içerisinde normale dönmesini bekliyoruz. İlgilenen arkadaşlar whatsapptan mesaj yolu ile ulaşabilir. Kedinin fotoğraflarına @venus_britishshorthair adı ile instagramdan bakabilirsiniz.

Benzer ilan bulunamadı

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.