nettepet
nettepet
İNCELEDİĞİNİZ İLAN SAHİPLENDİRİLMİŞTİR.

2.5 Aylık Sarı Muhabbet Kuşlarını Sahiplendirme

2.5 Aylık Sarı Muhabbet Kuşlarını Sahiplendirme

Fotoğraflar yükleniyor

0
İlan No 98856
İlan Tarihi 8 Şubat 2023
Türü Kuş
Cinsi Muhabbet Kuşu
Yaşı 3 Aylık
Cinsiyet Erkek
Aşı Durumu Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi Yok
Kimden Sahibinden

NOT: Kuşları ilgilenebilecek insanlara vermek istiyorum, bu benim için önemli, nasıl bakmayı düşünüyorsunuz, bilgi verebilirseniz iyi olur. 

2.5 aylık sarı muhabbet kuşlarımı ücretsiz sahiplendirmek istiyorum, cinsiyetlerini bilmiyorum henüz. Bütün kafes ekipmanlarıyla vereceğim. Alacak kişinin hiçbir gideri olmayacak. Kafes en iyi kafeslerden biri olan Hagen Vision’un en iyi ve en büyük kafesi. Kuşlar kafaya ve ele alışık, ele daha az alışıklar ama elinizi götürdüğünüzde çıkıyorlar, gelip kafanıza konarlar, saçınızla oynarlar, kafanızı yaklaştırırsanız burnunuzla oynarlar. Elinize küçük bir dal ya da buğday dalı aldığınızda keyifle oynarlar ve elinize gelirler. Yemeleri içmeleri gayet iyi. Sebzeye de alışkınlar. Kafesin üstüne su koyarsanız yıkanıyorlar. Genelde kafes dışında vakit geçiriyorlar, alacak kişinin de kafes dışına çıkarmaları önemli. Siz vakit geçirmeseniz bile kendi kendilerine oyun oynayıp eğlenebiliyorlar.

2 tane tam sarı,

1 tanesi sarı gövde kısmı yeşil,

Yeşil olanı tek vermek istiyorum, ama tam sarı olanlar birbirlerine çok alışık olduğu için ayrılmadan sahiplendirilecek.

ÜYE

Gökmen

Üyelik tarihi: 4 Şubat 2023

Üyenin tüm ilanlarını görüntüle

 Dolandırıcılara Dikkat! 

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.