nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Kedi    Scottish Fold

12 senelik catteryden iskoc yavrusu

12 senelik catteryden iskoc yavrusu

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Yaşı
2 Aylık
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapılmadı
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

12 senelik cattery deneyimi ile bilinçli ve tecrübeli ellerden safkan Golden Shaded (NY24) yavrumuzu 3 aylık olduğunda isteğe bağlı olarak seceresiyle alabilirsiniz 


Anne dünyanın en seçkin ve popüler cattery’lerinden olan Zolotoi Zamok’tan ithaldir. Annenin fotoğrafına görsellerde bakabilirsiniz. 


Babanın kanında aynı şekilde Zolotoi Zamok dahil olmak üzere dünyaca bilinen kedi evlerinin gen havuzu mevcuttur. Baba videolarda gördüğünüz bir yerlere tırmanıp kapı açan ve çeşit çeşit zeka dolu haraketler ile bizi şaşırtan muazzam bir erkektir.


Kedi evimiz. Uzun yıllardır kalitesini ispatlamış olup Türkiye’nin ilk yurtdışına özel kurye ile kapıdan kapıya sahiplendirmelerini gerçekleştirmiş ve marka olmuştur. Son 4 yıldır sadece yurtdışına lisanslı ve belgeli olarak kapıdan kapıya sahiplendirme yapan kedi evimiz son global krizin sebep olduğu aşırı yüksek gönderi maliyetleri sebebiyle yurtiçine yönelmek durumunda kaldık. Bu sebeple bu kriz özel bir yavruya sahip olmak isteyen sahip adayları için kesinlikle bir fırsat oluşturmuştur.

Detaylı bilgi için arayabilirsiniz. Sadece ciddi düşünenler iletişim kursun.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapılmadı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: