nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Köpek    Husky

Detaylar

Yaşı
2 Aylık
Cinsiyet
Dişi
Aşı Durumu
Yapıldı
İç Parazit Aşısı
Dış Parazit Aşısı
Kredi Kartı Ödeme
Şehir Dışına Gönderim
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

Sibirya Kurdu Karakter Özellikleri (Husky Karakter Özellikleri)


  Sibirya kurtları vahşi görüntüsü bir kenara bırakıldığında kibar ve iyi huylu köpeklerdir. Husky’ler (Sibirya Kurtları) başka köpekler, başka hayvanlar ve kendi türleriyle geçinmede de ılımlı, karakter olarak uysal ve zekidir. Sosyal olmalarının yanı sıra zaman zaman inatçı olabilirler. Çocuklarla dost olan bu köpekler, verilen komutları algılıyor dahi olsa, kendi açılarından uygun bulmadıkları komutları uygulamama eğilimi göstermektedir. Sibirya kurtları yavruluk döneminden itibaren sabır dolu ve tutarlı eğitimler verildiğinde, ileriki dönemlerde verilen komutlara karşılık almak da bir o kadar daha fazla olacaktır.


  Husky köpekler (Sibirya Kurtları) ulumayı severler fakat fazla havlayan türden köpekler değildirler. Havanın soğuk olduğu zamanlar enerji seviyeleri yüksek, egzersiz ihtiyaçları fazladır. Ancak hava ısındığında bu özelliklerini kısmen kaybetmektedir. 

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: