nettepet kategoriler
nettepet user

CİNS
ŞEHİRLER
    Kedi    Ankara Kedisi

ANKARA KIRMASI, AŞILARI TAM, KISIR, 21 AYLIK

ANKARA KIRMASI, AŞILARI TAM, KISIR, 21 AYLIK

Fotoğraflar yükleniyor

Detaylar

Yaşı
2 Yaşında
Cinsiyet
Erkek
Aşı Durumu
Yapıldı
Tuvalet Eğitimi
Var
Kimden
Sahibinden

Açıklama

İsmi: Leo

Yaş: 21 Aylık

Cinsiyet: Erkek

 

Leo'muz yavruyken sokaktan kurtarılmış, veterinerin söylediğine göre ankara kedisi kırması bir can. Kendisi çok oyuncu, aşıları tam olan, kısır, mikroçipli, tuvaletle veya mama seçimiyle ilgili herhangi bir sorunu olmayan bir kedi.  Fazlasıyla oyuncu, insanlarla arası iyi, sevecen bir kedidir kendisi.

Yaklaşık 1 ay önce, bulunduğu evdeki köpeklerle anlaşamadığı ve çok ilgilenilemediği için onu yanımıza aldık. O evde hem köpeklerden hem sahiplerinden etkilendiği için, yeni evinde de hep diken üstünde, korkak. Yeni evindeki diğer 2 kediyle çok iyi anlaşamadı. Bundan ötürü burada da psikolojisi kötü etkilendi. 

Leo'ya ömürlük yuva arıyoruz. Yavruluğundan beri köpekli bir evde travması olması, kedilerle de korkaklığından ötürü iyi anlaşamamasından ötürü, onun evinde başka hayvan olmayan bir yere sahiplenilmesini istiyoruz. Leo insanları seven, kendisi de sevgi dolu, sırnaşan bir can. Onun sadece sevgi görüp asla korku yaşamayacağı bir ömürlük yuva arıyoruz.

Tek isteğim Leo'ya koşulsuz sevgi gösterecek bir yuva bulmak. İlk aşamadaki tüm malzemelerini getirip gerekli talimatları da sizlere vereceğim. Bu sevgiye muhtaç cana yuvasını açmak isteyenler telefondan ulaşabilirler.

İlan Pasif Durumdadır
Dolandırıcılara Karşı Dikkat
  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile mutlaka yüz yüze görüşün!
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Sitemizde asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, telif hakları, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, sitemiz bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Aşı Durumu
  • Aşı Durumu:
    Yapıldı
  • İç Parazit Aşısı:
  • Dış Parazit Aşısı: